Ez történt a 19. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.december 5

A vasárnapi, tizenkilencedik forduló összecsapásaival befejeződött a bajnokság őszi idénye, a hét végén már a tavaszi nyitóforduló mérkőzésein lépnek pályára a csapatok.

Mint köztudott, együttesünk rendkívül fegyelmezett játékkal 3-0-ra legyőzte a közvetlen riválisnak számító Siófokot, s ezzel megerősítette helyét a középmezőnyben. Az őszi bajnoki címet a Soroksár szerezte meg, miután tegnap nyerni tudott Szolnokon, ugyanakkor a Kisvárda otthon kikapott a Balmazújvárostól. A Puskás Akadémia fellépett a dobogó legalsó fokára, miután simán nyert a Budaörs ellen. A Békéscsaba csak egy pontot tartott otthon a Szeged ellen, míg a Zalaegerszeg vereséget szenvedett Kozármislenyben. A Mosonmagyaróvár hosszú győzelmi sorozata megszakadt a Vác ellen, a SZEOL vereségsorozata pedig a Dorog ellen. A Cegléd meglepetésre pontot rabolt Sopronból, hét végi vendégünk, a Nyíregyháza pedig egy hetest gurított Cigándon.

Eredmények: Cigánd-Nyíregyháza 0-7, SZEOL-Dorog 1-1, Puskás Akadémia-Budaörs 4-2, Kozármisleny-ZTE 2-1, Szolnoki MÁV-Soroksár 0-1, Sopron-Cegléd 1-1, Vác-Mosonmagyaróvár 1-1, Békéscsaba-Szeged 0-0, Kisvárda-Balmazújváros 0-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020