Vége: Aqvital FC Csákvár-Siófok 3-0 (2-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.december 4

Igazi hatpontos meccsel búcsúzunk ma délután a 2016-17-es bajnokság őszi idényétől. Csapatunk 15 órakor, a velünk azonos pontszámmal álló Siófokot fogadja.

A héten tovább szaporodtak vezetőedzőnk Toldi Gábor ősz hajszálai. Mint kiderült, Mosonmagyaróváron kézközépcsont-törést szenvedett Mészáros Dávid, s bár műteni nem kellett, a mai mérkőzésen még nem számíthat játékára a szakvezető. Rajta kívül is akad szép számmal hiányzó csapatunkból: Hajdú Sándor, Póti Krisztián és Nyilasi Bálint sem tudja vállalni a játékot a Balaton-partiak ellen. A vendégek mestere, Goran Kopunovics is kénytelen volt belenyúlni megszokott csapatába, Petneházi Márk és Mogyorósi József kisebb sérülés miatt csak a padra fért oda, míg Nagy Dánielt még a keretbe sem nevezték.

Aqvital FC Csákvár-Siófok 3-0 (2-0)

Csákvár, 300 néző, vezeti: Takács János (Horváth Zoltán, Szilágyi Norbert)

Csákvár: Kovács D. – Pintér, Szalai T., Dulló, Baranyai – Kékesi, Kiprich D. – Molnár T.(Horváth R.), Kocsis G., Lőrincz(Erdei) – Paudits(Oldal T.). Edző: Toldi Gábor.

Siófok: Tajti – Szilágyi Z., Szalai V., Czingráber, Farkas N. – Gál, Elek – Nagy R.(Pendl), Berki (Kovács D.), Gréczi – Kozma. Edző: Goran Kopunovics.

A mérkőzés egy perces gyászszünettel kezdődik a brazíliai labdarúgó csapat, a Chapecoense tragikus balesete miatt.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi  tiszta sárgában, míg a vendégek sötétkék nadrágban és fehér mezben  léptek pályára.

4. perc: Nagy Richárd jobb oldali szöglete után Gréczi 22 méterről fél fordulatból a léc fölé bombázott.

7. perc: Paudits tolta a labdát Kiprich elé a siófoki kapu előterében, ám középpályásunk kecsegető helyzetben 20 méterről  lövés helyett passzolt.

9. perc: Elek Bence 15 méteres lövését védte magabiztosan Kovács Dániel.

10. perc: Dulló hosszú, meredek indításával Paudits indult meg a kapu felé, de Tajti a tizenhatoson kívülre futva kivágta előle a labdát.

11. perc: Kocsis két csel után 16 méterről a jobb sarok mellé lőtt.

17. perc: Gál hosszú indításával Kozma lódult meg a jobb oldalon, de Baranyai tartotta vele a lépést és végül szögletre tisztázott.

19. perc: Molnár cselezgetett a tizenhatoson belül, mikor Szalai Vilmos a tizenegyespontnál buktatta. Paudits tizenegyesből a jó irányba vetődő Tajti mellett a jobb sarokba lőtt, 1-0.

21. perc: Kocsis mesteri indításával Molnár Tibor került helyzetbe a jobbösszekötő helyén, de 8 méterről a jobb sarok mellé bombázott.

26. perc: Baranyai vesztette el a labdát a tizenhatosunk sarkánál, Nagy Richárd félfordulatból azonnal lőtt, Kovács azonban a helyén volt és könnyedén ölelte magához a labdát.

30. perc: Molnár Tibor cselezett befele a tizenhatos jobb sarkánál mikor Gál buktatta. Ismét Paudits állt a labda mögé és higgadtan a jobb sarokba helyezett, 2-0.

32. perc: Kocsis 25 méterről a léc fölé bombázott.

34. perc: Paudits hámozta át magát Szalain a jobb oldali vonal mellett, nagy sprint után középre lőtte a labdát, Molnár azonban az ötös jobb sarkánál nem tudta azt kapura pörgetni.

41. perc: Molnár Tibor a jobb oldalról laposan gurította középre a labdát, Lőrincz 20 méterről a bal sarok mellé lőtt.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

48. perc: Nagy Richárd 20 méteres lövése nem sokkal kerülte el a bal felső sarkot.

49. perc: Kiprich szlalomozott végig a siófoki védelmen, a tizenegyes ponton már csak Tajti kapus állt vele szemben, ám a vendégek hálóőre óriási bravúrral menteni tudott.

52. perc: Molnár Tibor száguldott el a jobb oldalon, éles szögből leadott lövését Tajti még bravúrral kitenyerelte, de érkezett Lőrincz és három lépésről a kapu közepébe bombázott, 3-0.

55. perc: Berki helyett Kovács Dávid folytatja a vendégeknél.

60. perc: Bal oldali siófoki szöglet után Szalai Vilmos a rövid ötös sarkáról a hosszú sarok mellé csúsztatta a labdát.

68. perc: Csere a vendégeknél: Nagy Richárd helyett Pendl folytatja a játékot.

71. perc: Pauditsot nem tudták megállítani a siófoki védők, Kocsissal kényszerítőzött, ám a visszagurított labdát Tajti kivetődve felszedte előle.

72. perc: cserél csapatunk: Lőrincz helyére Erdei András érkezik.

77. perc: Molnár Tibor a jobb oldalról, ballal mesterien emelt a kapu elé, Paudits azonban óriási helyzetben, 6 méterről éppen Tajti kapus kezébe fejelte a labdát.

81. perc:Cserél csapatunk: Oldal Tibor folytatja Paudits Patrik helyett.

84. perc: Ismét cserél csapatunk, Molnár Tibor helyére Horváth Roland érkezik.

A játékvezető két percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020