Továbbjutás a Magyar Kupában: Hatvan-Aqvital FC Csákvár 1-2 (0-2)

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 30

A Magyar Kupa szerdai fordulójában a legjobb tizenhat közé jutás reményében léptek pályára a csapatok. Toldi Gábor fiai az NB III-as Hatvan vendégei voltak. Vezetőedzőnk már előre jelezte, egyértelműen továbbjutást vár együttesétől, így különösebben nem nyúlt bele az összeállításba.
Hatvan-Aqvital FC Csákvár 1-2 (0-2)
Hatvan, 200 néző, vezette: Nazsa Tamás (Horváth R., Berényi
Hatvan: Gyulay – Barthel, Bárkányi (Németh Sz.), Szabó B., Cibolya (Szabó R.), Nehéz M., Hajdú, Grecsó, Purzsa, Simon, Ács. Edző: Híres Gábor.
Csákvár: Dániel – Kékesi, Szalai T., Dulló, Baranyai – Bakos (Kocsis G., Kiprich D. (Erdei ) – Molnár T. (Péter B.), Nyilasi, Oldal – Horváth R. Edző: Toldi Gábor.
24. perc: Bakos szöglet beívelését Kiprich fejelte a hálóba, 0-1.
35. perc: Újabb szöglet, újabb gól: ezúttal Molnár Tibor helyezett a kapuba, 0-2.
51. perc: Horváth Rolandot buktatták a tizenhatoson belül. Szalai Tamás gyengén helyezett tizenegyesét azonban Gyulay kiütötte.

91. perc: Németh Szabolcs a jobbösszekötő helyéről, 10 méterről a hosszú sarokba lőtt, 1-2.

Bár ezúttal nem különbusszal, hanem autókkal, de szép számú csákvári drukkerhad kísérte el a kupameccsre csapatunkat. Sok izgulnivalójuk nem volt, Molnár Tibiék már az első félidőben eldöntötték a továbbjutás kérdését. Csapatunk győzelme egyben azt is jelenti, mi várhatjuk a nyolcaddöntő sorsolását. A februári folytatásban már oda-vissza alapon mérkőznek meg a felek, azaz egy meccs biztosan lesz Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020