Ennyi egyéni hiba nem fér bele a játékba

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 28

Mint köztudott, csapatunk 4-1-es vereséget szenvedett vasárnap délután Mosonmagyaróvárott, a másodosztályú bajnokság 18. fordulójában. Aki látta az összecsapást megerősítheti, az első félidőben nem volt benne, hogy sima lesz a vége.

– Sőt! Az első negyvenöt percben mi uraltuk a játékot, nekünk voltak helyzeteink – vélekedett a tegnapi meccsről csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Meggyőződésem, mikor a 30. perc táján Horváth Roland egyedül, gólhelyzetben vezette a hazaiak kapujára a labdát, és Tarczy Pál a tizenhatoson kívülre futva elütötte, ki kellett volna állítani a kapust. És egy órát játszhattunk volna emberelőnyben. Nem sokkal később Molnár Tibi ziccerben a felső lécre fejelte a labdát. A szünet előtt néhány perccel pedig olyan gólt kaptunk, amilyet a felnőtt futballban már nem szabad: 30 méterről, szembe szélben röviden fejeltük haza a labdát, Laki lecsapott rá és nem hibázott.

A második félidő legalábbis az eredmény alapján simának tűnik …

– Félre értés ne essék, végül megérdemelten nyert a hazai együttes, de a szünet után is mi ajándékoztuk meg két góllal. Alig jöttünk ki a pihenőről, mikor egy 40 méteres ívelés átszállt mindkét középső védőnk felett, a hazaiak centere pedig köszönte a lehetőséget. A hajrában kapott negyedik előtt pedig egyszerűen luftot rúgott hátvédünk. Csapatként hiába működtünk jól, hiába voltunk szervezettek, ennyi egyéni hibát lehetetlenség elviselni.

Sokáig nem rágódhatunk a vasárnapi vereségen, hiszen máris nyakunkon a szerdai Magya Kupa-meccs, majd vasárnap hatpontos mérkőzésen fogadjuk a Siófokot.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020