Semmi okunk sincs a kishitűségre

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 26

Bár lassan véget ér a 2016-17-es másodosztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye, csapatunk tagjai még messze nem kezdhetnek el készülődni a téli pihenőre. A két hét múlva sorra kerülő évzáróig ugyanis még négy meccs – három bajnoki és egy Magyar Kupa találkozó – vár együttesünkre. Márpedig jó lenne ha a szezon végén nem rontanánk el a rólunk kialakult kedvező képet.

A bajnokságban a Mosonmagyaróvár, Siófok, Nyíregyháza hármas ellen lépünk pályára, melyeken lássuk be, bármilyen eredmény előfordulhat. A Mosonmagyaróvár kirobbanó formában vár minket, a Siófok hasonló képességű és hasonló korosztályú csapat, mint a mienk, míg a Nyíregyháza ugyan jelenleg mögöttünk áll a táblázaton, de játékoskerete alapján nem véletlenül álmodozott a feljutásról a szezon elején. Persze ha a szebbik arcunkat, mondjuk a Békéscsaba ellen látottat sikerülne ismét megmutatni, bármelyik riválissal szemben lehetnek győzelmi esélyeink.

Akár már holnap, Mosonmagyaróváron is … Ugyan az újonc fantasztikus győzelmi sorozatban van, de ne feledjük, szeptember közepétől október végéig nekünk is volt egy hathetes veretlenségi etapunk, pedig közben olyan csapatokkal meccseltünk, mint a Kisvárda vagy a Békéscsaba. Sőt, míg mi az eddig lejátszott tizenhét bajnoki közül csupán négyszer maradtunk pont nélkül, addig az óváriak hatszor voltak kénytelenek gratulálni legyőzőiknek. Nincs tehát semmi okunk arra, hogy kishitűen, megszeppenve lépjünk pályára holnapra. Önbizalommal telve, bátor támadójátékkal, idegenben is meglephetjük a még oly magabiztos házigazdáinkat.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020