Utolsó hét meccsén 19 pontot szerzett a mosonmagyaróvári gárda

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 25

Vasárnap a tizennyolcadik forduló mérkőzéseivel folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Lassan már elcsépeltnek kijelentésnek tűnik, de az elmúlt időszak legnehezebb összecsapása vár csapatunkra.

De most tényleg … A hét végén annál a Mosonmagyaróvárnál vendégeskedünk, mely ritkaság számba menő remek sorozatban van. Újonc létére az őszi idény végéhez közeledve mindössze 5 pontra áll a feljutó helytől! Utolsó hét meccséből hatot megnyert, egyszer pedig döntetlenre végzett, azaz a megszerezhető 21 pontból 19-et begyűjtött. Ráadásul ebben az időszakban olyan csapatokkal találkozott, mint Puskás Akadémia, Kisvárda, Békéscsaba, azaz feljutásra pályázó ellenfeleket győzött le, függetlenül attól, hogy otthon vagy hazai pályán találkozott velük. Támadójátéka különösen veszélyes – a negyedik legtöbb gólt szerezte -, házi gólkirálya, Laki Balázs immár egymaga nyolc találatnál jár.

Hogy akkor mégis miben reménykedhetünk? Egyrészt abban, hogy remek szereplése ellenére is hat vereséget gyűjtött be. Amennyiben az első gólt nem az óváriak szerzik, gondba kerülhetnek. Másrészt azért lássuk be, minden sorozat egyszer vége szakad.

Miért ne éppen most?

A vasárnapi találkozó 13 órakor kezdődik Mosonmagyaróváron.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020