Pintér Bence megúszta …

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 23
pinter-bence

Nagy volt a riadalom szurkolóink körében vasárnap, mikor a hosszú kihagyás után, bajnoki meccsen a Zalaegerszeg ellen visszatért Pintér Bence a földet csapkodta fájdalmában a második félidő közepén.

Fiatalunk éppen azt a bokáját fájlalta, ami miatt majd két hónapot kénytelen volt kihagyni. A Sopronban elszenvedett részleges szalagszakadást követően előbb gipsszel rögzítették a bokáját, majd gyógytorna, és erősítő gyakorlatok következtek, mire visszatérhetett a társak közé. Nem véletlen, hogy a Zete ellen kettőzött akarattal vetette magát a küzdelembe. Hogy milyen a sors? A második félidőben egy ütközést követően a vendégek játékosa éppen a korábban fájós bokára taposott rá, mely leragadt a sáros, mély talajon. Bár megpróbálta folytatni a játékot, látszott, hogy komoly fájdalmai vannak, így Toldi Gábor vezetőedző kénytelen, kelletlen lecserélte jobbhátvédjét.

- Hál’ istennek megúszta Bence a komolyabb sérülést, csupán néhány napot kell kihagynia – tudtuk meg Toldi Gábortól. – Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a találkozón megkapta fiatalunk szezonbeli ötödik sárga lapját, így a hét végén eltiltás miatt semmiképpen nem léphetne pályára, azaz van ideje “kipihenni” sérülését.

Csapatunk vasárnap a bombaformában lévő Mosonmagyaróvár vendége lesz.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>