Ilyen volt a hét végi forduló a másodosztályban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 21
eredmenyek-672x372

A jelek szerint a mezőny hátsó fertálya kezd leszakadni tőlünk. Legalábbis a 17. forduló eredményei ezt támasztják alá.

Vereséget szenvedett a sereghajtó SZEOL – kiütéssel kapott ki otthon a Siófoktól -, az utolsó előtti Cigánd, a még kieső helyen tanyázó Cegléd, az éppen bent maradó Budaörs, valamint a tizenhatodik Kozármisleny is. A kiesés rémétől fenyegetettek közül egyedül a Szolnoki MÁV szerzett pontot, de a Tisza-partiak is már hét pontra eltávolodtak a veszélyeztetett zónától. Tovább tart a Nyíregyháza zuhanó repülése, újabb vereségével már a tizennegyedik helyre esett vissza a korábban feljutásra pályázó együttes. Az élmezőny tagjai közül a Balmazújváros csak döntetlenre végzett, ezzel előnye egyetlen pontra csökkent a Soroksár, Kisvárda duó és három pontra a Zalaegerszeg, Puskás Akadémia kettős előtt.

Eredmények: Soroksár-Budaörs 5-0, SZEOL-Siófok 0-5, Cigánd-Mosonmagyaróvár 0-1, Puskás Akadémia-Cegléd 1-0, Szolnoki MÁV-Balmazújváros 1-1, Kozármisleny-Vác 0-1, Sopron-Dorog 0-0, Békéscsaba-Nyíregyháza 3-0, Kisvárda-Szeged 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>