Kovács Dani igyekszik kizárni az érzelmeket

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 18

Ha van valaki, akinek különleges eseménynek számít a vasárnapi, Zalaegerszeg elleni bajnoki mérkőzés, az mindenképpen Kovács Dániel. Kapusunk a nyáron éppen a kék-fehérektől érkezett hozzánk egyéves kölcsönbe.

– Nem készülök másként a hét végi összecsapásra, mint bármelyik másik bajnokira – próbálta meg rövidre zárni a témát Kovács Dani. – Ugyanolyan meccs lesz a ZTE elleni is, mint mondjuk volt a Békéscsaba vagy a Kisvárda elleni.

Rendben, hogy nem minden gondolatod a Zete körül forog, de …

– … na jó, persze hogy dolgozik bennem az adrenalin. Valamennyi volt csapattársammal jó a kapcsolatom, sőt Csató Sanyi bával is, aki tavasszal még pályaedzőként ült az egerszegi kispadon, de az érzelmeket igyekszem kizárni kilencven perc erejéig. Az biztos, nem a vendégeknek akarok bizonyítani vasárnap, hanem a csákvári győzelemért igyekszem megtenni mindent. Nem foglalkoztat a gondolat, hogy visszakerüljek Zalegerszegre.

A formádra nem lehet panasz, egész ősszel remek teljesítménnyel rukkoltál ki.

– Köszönöm, ha kívülről így tűnt. Én is úgy érzem, eddig elkerültek a hullámvölgyek, ami egy kapus esetében azért egészen mást jelent, mást eredményez, mint egy mezőnyjátékosnál. Igyekszem minden meccsen a maximumot kihozni magamból, minden meccsre úgy készülök, mintha ez lenne az első “bevetésem”, amikor be kell bizonyítanom, hogy lehet rám számítani.

Információink szerint néhány klub képviselői kimondottan miattad tekintették meg csapatunk mérkőzését a közelmúltban.

– A pletykák eljutottak hozzám is, de egyelőre nem foglalkoztat a dolog. Nyárig mindenképpen a Csákvár játékosa maradok, s teszek meg mindent a minél jobb szereplés érdekében. Aztán majd meglátjuk …

Utoljára a Békéscsaba elleni meccs előtt beszélgettünk arról, hogy mire számítasz az összecsapáson. Akkor bejött. Ezek után óhatatlanul adja magát a kérdés: mi lesz a Zalaegerszeg ellen?

– Úgy érzem, jókor jött számunkra a Vác elleni vereség, volt időnk kiheverni a kudarc okozta stresszt. A jó csapatok ellen valahogy mindig jobb teljesítményt nyújtunk, így bízom benne, hogy most is a szebbik arcunkat mutatjuk. Ráadásul az elmúlt évek eredményei alapján úgy tűnik, fekszik nekünk a kék-fehérek játékstílusa, azaz hiszem, hogy legyőzzük a ZTE együttesét.

A vasárnapi bajnoki összecsapás 16 órakor kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020