Az ország egyik legjobb játékvezetője dirigál vasárnap Csákváron

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 16
solymosi-kek

A hét végén a tizenhetedik fordulóval folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. A Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetőküldő bizottsága kijelölte az adott mérkőzések dirigenseit.

Vasárnap 16 órakor a feljutásra pályázó, jelenleg csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően nem feljutó helyen álló Zalaegerszeget fogadjuk. A kék-fehérek elleni kilencven percre az ország egyik legjobb, legrutinosabb játékvezetője jön Csákvárra: a debreceni Solymosi Péter lesz az összecsapás játékvezetője, segítői Punyi Gyula és Márkus Péter lesznek.

Solymosi Péter már közel jár a 250 levezett élvonalbeli mérkőzéshez – egészen pontosan 243 -, csak idén ősszel olyan találkozókon fújta a sípot, mint a Kecskeméten megrendezett Újpest-Vasas (2-2), vagy éppen a Sopronban lejátszott Haladás-Ferencváros (2-0). Ennek ismeretében biztosak lehetünk, hogy “jó kezekben” lesz a vasárnapi találkozó.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>