Hangos szurkolásukkal kitettek magukért a csákvári gyerekek

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 15
csoboth

A magyar U17-es labdarúgó válogatott ma délelőtt Csákváron játszotta soros felkészülési mérkőzését. Az ellenfél Szlovákia hasonló korú együttese volt.
A találkozóra a csípős, hűvös idő ellenére is szép számmal érkeztek nézők. Igaz, ez köszönhető volt annak is, hogy több osztálynyi csákvári diák tolongott a lelátón. Hangos, kitartó buzdításukkal pedig olyan hangulatot teremtettek, mintha igazi tétmeccset vívtak volna a felek. Természetesen szakemberekben sem volt hiány a nézőtéren, akik örömmel nyugtázhatták, a Csoboth Kevin vezérelte magyar válogatott Szendrei Norbert találatának köszönhetően egy gólos előnnyel térhetett szünetre. A térfélcserét követően magukhoz ragadták a kezdeményezést a vendégek, és csak Ásványi Balázs bravúrjain múlott, hogy nem fordítottak a szlovákok. A hajrá kezdetén aztán már ő is tehetetlen volt, Cernasky góljával egyenlítettek északi szomszédaink. Az utolsó percekre újra felpörgött Szélesi Zoltán csapata és Lefler Benjamin révén megszerezte a győztes gólt.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>