Igyekeztünk levonni a tanulságokat

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 14
kocsis

Az elmúlt hét végén nem volt bajnoki forduló a másodosztályban, így a csapatok nagy része amolyan “pót” fizikai felkészítést tartott a játékosok számára. Lehetőség nyílt a sérülésből felépültek felzárkóztatására, a korábban nagyobb terhelést kapók regenerálódására és akár még edzőmeccsen is pályára léphettek az együttesek.

- Végre teljes kerettel dolgozhattunk az elmúlt héten – tudtuk meg csapatunk vezetőedzőjétől, Toldi Gábortól. – Hosszabb bokasérüléséből felépült Pintér Bence is, így teljes terhelés mellett már a csapattal készül. Pénteken egymás közti játékkal gyakoroltuk a vasárnapra tervezett, Zalaegerszeg elleni taktikát. A héten visszatérünk a rendes kerékvágás, azaz a terhelést már ismét a bajnoki menetrendnek megfelelően ütemezzük. Kedden Lovasberényben edzünk, mivel pályánkon lesz a Magyarország-Szlovákia U17-es válogatott mérkőzés.

Váratlan vereség után várjuk a feljutásra pályázó Zete elleni hét végi mérkőzést …

- Kikapni soha nem jó, de úgy gondolom, nem történt tragédia Dunaújvárosban. Természetesen megbeszéltük a mérkőzés tanulságait, azokat a hibákat, melyeket nem szavad elkövetnünk a jövőben, ha pontot, pontokat akarunk szerezni. Ahogy eddig, most sem szabad rágódnunk a történteken, előre tekintünk, a következő meccsre készülünk.

Csapatunk vasárnap 16 órakor a Zalaegerszeg együttesét fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>