Megszakadt a jó sorozatunk

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 8
Somogyi Krisztián - pályaedző

Mint köztudott, vasárnap csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Vác ellen Dunaújvárosban, a másodosztályú bajnokság 16. játéknapján, s ezzel megszakadt hetek óta tartó veretlenségi sorozatunk.

- Ahogy azt a meccs után is nyilatkoztam, nem a mi napunk volt a vasárnap – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor, aludva néhányat a hét végi összecsapásra. – Tompák voltunk, nem abban a felfogásban futballoztunk, ahogy azt megszokhatták szurkolóink az elmúlt fordulókban.

Mi hiányzott ezúttal a játékunkból?

- Elsősorban az agresszivitás. Ha bátrabbak vagyunk, ha merünk játszani, lehetett volna esélyünk a pontszerzésre. Sőt, a szépítő gólunkat követően, 2-1-nél még így is visszajöhettünk volna a meccsbe, így is felcsillant a remény, de egy újabb figyelmetlenség már végzetesnek bizonyult.

Most ismét szünet következik a bajnokság …

- Igyekszünk minél gyorsabban túl lépni a vereségen, s már a héten elkezdjük a felkészülést a soron következő mérkőzésre. Nem vár egyszerű feladat ránk jövő vasárnap sem, hiszen a feljutásra pályázó Zalaegerszeget fogadjuk.

A héten hivatalos edzőmeccsen nem lép pályára csapatunk, mivel jelenleg nincs sérült játékosunk, így egymás közti játékkal gyakorolhatunk a következő fordulóra.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>