Ez történt a 16. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 7

Csonka fordulót rendeztek a labdarúgó NB II tizenhatodik fordulójában. A listavezető Balmazújváros és a harmadik Soroksár rangadója elmaradt. A feljutásra pályázók közül a Kisvárda  és a Békéscsaba idegenben is magabiztos, a Zalaegerszeg hazai pályán is szenvedős győzelmet aratott a Dorog, illetve a Cigánd ellen. A Puskás Akadémia gárdája az edzőváltás után sem tudott nyerni, a Szeged otthonában hagyott két pontot. A Szolnok kiesési rangadót nyert a Cegléd, a Budaörs a Kozármisleny ellen. Tovább folytatódik a sereghajtó SZEOL mélyrepülése, ezúttal a remek formában futballozó Mosonmagyaróvár vendégeként maradt pont nélkül.

Eredmények: Dorog-Kisvárda 1-4, Zalaegerszeg-Cigánd 2-1, Szeged-Puskás Akadémia 2-2, Nyíregyháza-Sopron 1-2, Mosonmagyaróvár-SZEOL 3-1, Budaörs-Kozármisleny 2-1, Cegléd-Szolnoki MÁV 0-1, Siófok-Békéscsaba 0-2. A Balmazújváros-Soroksár mérkőzés a pálya használhatatlansága miatt elmaradt.

A hét végi eredmények után ismét szorosabbá vált a középmezőny, az ötödik Békéscsaba és tizenötödik Kozármisleny között mindössze hat pont a különbség.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020