Dunaújvárosban a Vác ellen

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 5

Holnap kora délután, hatpontos mérkőzésen, a dunaújvárosi albérletben szereplő Vác vendége lesz csapatunk a másodosztályú bajnokság tizenhatodik fordulójában.

A Duna-partiak jelenleg ugyan csak a tizennegyedik helyen tanyáznak a táblázaton, ám lemaradásuk csapatunk mögött mindössze három pontot, azaz rendkívül fontos összecsapás vár csapatunkra. Ha sikerrel vesszük az akadályt, leszakítjuk üldözőnket, amennyiben viszont pont nélkül maradnánk, utolérnének bennünket a piros-kékek.

– Jó hírrel szolgálhatok szurkolóink számára, Valleyos Dominique kivételével a keret valamennyi játékosára számíthatok vasárnap – tájékoztatta honlapunkat vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – Ez azt jelenti, hogy felépült sérüléséből a Sopronban részleges bokaszalag-szakadást szenvedett Pintér Bence is, aki már egy ideje a csapattal készült az edzéseken.

A váci gárda masszív együttes, védelme kimondottan stabil lábakon áll. Nem véletlen, hogy közel egygólos meccsátlaggal rendelkezik a bekapott találatok száma szerint. Ugyanakkor viszont – hozzánk hasonlóan – számtalan helyzetet elhibáznak támadásaik során, s ez óvatosságra kell, hogy intse csapatunkat. Vendéglátóink hazai környezetben többek között legyőzték a Balmazújvárost és a Szegedet, döntetlent játszottak a Puskás Akadémiával és a Soroksárral, ugyanakkor vereséget szenvedtek például a Soprontól, azaz meglehetősen vegyes mérleggel rendelkeznek.

A találkozó vasárnap 13.30-kor kezdődik a dunaújváros stadionban, a mérkőzést Lovas László vezeti, segítői Takács Tamás és Medovarszki János lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020