Több pontunk van, mint tavaly ilyenkor

Szerzo:
Feltoltve: 2016.november 3
szabi

Bár a nyáron sokan féltették csapatunkat, mondván ekkora változás, mint ami nálunk történt a két szezon között – új szakvezető kezébe került az irányítás, 12 új játékos érkezett -, minden klubot megvisel, ehhez képest, most több pontunk van, mint egy évvel ezelőtt ilyenkor.

- Most is az a véleményem, mint a meccs után vasárnap este, mármint hogy nyernünk kellett volna a Kozármisleny otthonában – felelte honlapunknak csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor még a szerdai edzés előtt. – Ennek ellenére nyugodtan készülhetünk a folytatásra, az őszi idény hajrájára. A két régóta sérüléssel bajlódó fiú, Pintér Bence és Valleyos Dominique kivételével mindenki egészségesre és Póti Krisztián is letöltötte eltiltását.

Egy éve, a tizenötödik fordulót követően hét győzelemmel és nyolc vereséggel, 25-30-as gólkülönbséggel, 21 ponttal a hetedik helyen tanyáztunk a táblázaton, előnyünk öt pont volt a már kieső helyen álló Ajka előtt.

Most ugyan csak öt győzelmünk van, de mindössze háromszor(!) szenvedtünk vereséget, tizeneggyel kevesebb gólt kaptunk(!) mint tavaly ősszel – igaz, héttel kevesebbet is szereztünk – és már van 22 pontunk. Ezzel előnyünk a tizennyolcadik, azaz kieső helyen álló Budaörs előtt 9 pont.

Azt mondják, a számok nem hazudnak, azaz tényleg nyugodtan készülhetünk az őszi hajrára. Persze mindez nem azt jelenti, hogy kényelmesen hátradőlve a karosszékünkben várhatjuk, hogy a sült galamb berepüljön a szánkba … A folytatásban is ugyan olyan fegyelmezett, összeszedett játékra lesz szükségünk, mint az elmúlt hetekben, hónapokban, s akkor az eredmény sem marad el.

Már a hét végén, Vácott sem …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>