A helyzeteink megvoltak …

Szerzo:
Feltoltve: 2016.október 24
kekesi

A másodosztályú bajnokság 14. fordulójában, szombaton 1-1-es döntetlent játszottunk a Cigánd együttese ellen. Bár a borsodi alakulat kieső helyen áll a táblázaton, az elmúlt hetek eredményei alapján sejteni lehetett, hogy kemény, ütős meccs vár csapatunkra. Ezen a téren nem is csalódtunk, de reményeinkkel ellentétben győzelmünk elmaradt.

- Rosszul kezdtük a mérkőzést, hátrányba is kerültünk. Ezt követően elkaptuk a ritmust, egyenlítettünk, majd a második félidőben szinte felbillent a pálya fölényünktől, a helyzeteink is megvoltak, de képtelenek voltunk megszerezni a győztes gólt – értékelte a kilencven percet vezetőedzőnk, Toldi Gábor.

Bár csak egy pontot szereztünk, azért nem szabad búslakodnunk: az őszi idény hajrájához érkezve a kilencedik helyen tanyázunk a tabellán, a legkevesebb vereséget szenvedtük el az egész mezőnyben – holtversenyben az élen állókkal -, s nyolc pont az előnyünk a már kieső, tizennyolcadik Budaörssel szemben.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>