Rövidebb hét, szombati bajnoki

Szerzo:
Feltoltve: 2016.október 19

Az idei szezonban megszokhattuk, hogy a másodosztályú bajnoki mérkőzésekre vasárnap délután kerül sor. Most hét végén viszont változik a helyzet, egységesen szombaton lépnek pályára a csapatok.

Az október 23-i ünnep miatt az MLSZ döntése értelmében valamennyi NB I-es, NB II-es és NB III-as mérkőzést szombaton kell megrendezni: csapatunkra 17 órai kezdettel a Cigánd együttesét fogadja. Még mielőtt valaki úgy gondolná, hogy könnyed kilencven perc vár a Toldi-fiúkra, gyorsan kiábrándítjuk, az egyik legnehezebb hazai derbire készülhetünk az újonc ellen. Mert hiába vannak jó formában Kiprich Dávidék, hiába szereztünk nyolc pontot az utolsó négy meccsen, vetélytársunk mára levetkőzte az újoncokra jellemző visszafogottságot. Bár csúnyán beragadtak a borsodiak a bajnoki rajton, csapatuk egyre jobban összeállt. Ékes bizonyítéka formajavulásuknak, hogy utolsó két meccsüket megnyerték, ráadásul még gólt sem kaptak. Sőt, azt megelőzően sem érhette már kritika korábban átjáróháznak tűnő védelmét, hiszen a Békéscsaba és a Sopron elleni meccseket is lehozta egy, egy kapott góllal. Különösen a legutóbbi, kozármislenyi, idegenbeli sikerük érdemel említést, hiszen a baranyaiak korábban legyőzték a két bajnokesélyest, a Nyíregyházát és a Puskás Akadémiát is.

Az elmúlt hetek pontszerzéseinek köszönhetően a Cigánd ugyan elmozdult az utolsó helyről, ám továbbra is az életben maradásért küzd, azaz végletekig feszült, kiélezett kilencven perc előtt állunk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020