Megérdemelt győzelmet arattunk

Szerzo:
Feltoltve: 2016.október 17

A Szeged gyulai legyőzése, majd nyíregyházi pontrablásunk után idei második idegenbeli diadalunkat arattuk a hét végén. Ezúttal az újonc SZEOL otthonából térhettünk haza három ponttal a tarsolyunkba.

– Magabiztosak és fegyelmezettek voltunk, az első félidőben akár nagyobb előnyre is szert tehettünk volna – értékelte a lefújás utáni sajtótájékoztatón vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – A második félidő elején kicsit bent maradtunk az öltözőben, a SZEOL felívelt labdái problémákat okoztak, majd a két kiállítás minket zavart meg. A tizenegyest követően veszélybe is kerülhettünk volna, de aztán ismét kontroll alatt tudtuk tartani a meccset. Az összkép alapján megérdemelten nyertünk. Lélektanilag is fontos egy csapatnak, ha idegenben sikerül gólt szerezni az elején. Az első félidőben fölényben tudtunk futballozni, s ez meghatározta a találkozó későbbi menetét.

Hogy sikerünk nem érdemtelen, azt még a hazaiak szakvezetője is elismerte.

– Nehéz helyzetünket még nehezebbé tettük azzal, hogy az első félidőben hit nélkül játszottunk. Bosszantó, hogy olyan gólt kaptunk, amire készültünk is, úgy játszottak át, hogy megvolt a védelmünk – vélekedett a meccs után a Tisza-partiak szakvezetője, Tóth Ákos.

A hét végén – az állami ünnep miatt – kivételesen szombaton lesz bajnoki forduló, akkor a Cigánd együttesét látjuk vendégül.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020