Már ma útnak indul a csapat

Szerzo:
Feltoltve: 2016.október 15

Bár csak vasárnap délután rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokság tizenharmadik fordulójának mérkőzéseit, játékosaink már ma kénytelenek búcsút inteni otthon maradó szeretteiknek.

– Ma délután, a meccs időpontjában még edzünk egyet, aztán buszra szállunk, s meg sem állunk Szegedig – tájékoztatta honlapunkat csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Hogy ne boruljon fel túlzottan játékosaink megszokott napirendje, úgy döntöttünk, hogy már szombaton késő délután elutazunk a Tisza-parti városba. Keretünk szép lassan újra teljes lesz, a sérültek állapota folyamatosan javul. A régóta maródi Hajdú Sándor a múlt hétvégi edzőmeccsen már 30 percet játszott is, míg a Sopronban bokaszalag-szakadást szenvedett Pintér Bence gyorsabban gyógyul, mint az ilyen jellegű sérülésekkor megszoktuk. Úgy tervezzük, hogy hétfőn már elkezdi a könnyített munkát.

Mire számíthatunk a SZEOL ellen, mennyire sikerült feltérképezni az újonc játékát?

– Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk, hiszen a hazaiak az életükért küzdenek. Védekezésüket, különösen hazai pályán, nem érheti kritika. Amennyiben gólt szereznek, azonnal sündisznó állásba vonulnak, s még a mezőny legjobb csapatainak is megnehezítik a dolgát. Éppen ezért különösen fontos, hogy mi szerezzük az első gólt, hiszen így a szegediek kénytelenek lennének feladni zárt védekezésüket. Nagyobb terület nyílna támadóink előtt, s amennyiben a legutóbbi, Békéscsaba ellen mutatott formánkat hozzuk, begyűjthetjük a rendkívül fontos három pontot.

A vasárnapi bajnoki mérkőzés 14.30-kor kezdődik a Tisza-parti városban.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020