Sebzett vad vár csapatunkra

Szerzo:
Feltoltve: 2016.október 13

A hét végén a tizenharmadik forduló összecsapásaival folytatódik az NB II-es labdarúgó bajnokság. Csapatunk vasárnap kora délután az újonc SZEOL otthonában lép pályára.

A kívülállók számára úgy tűnhet, csapatunk túl van a nehéz sorozaton – Puskás Akadémia, Kisvárda, Sopron, Békéscsaba -, s mivel öt pontot szerzett, a papíron könnyebbnek vélt, a táblázaton hátrébb rangsorolt ellenfelekkel szemben komoly győzelmi reményekkel léphet fel. Igen ám, de az elmúlt hetekben, hónapokban számtalanszor bebizonyosodott már, hogy a másodosztályú bajnokságban bárki bárki ellen meglepetést okozhat. Mindez pedig igaz lehet a mi soron következő mérkőzéseinkre is.

Márpedig az elkövetkező hetekben nem lenne szabad hibáznunk, most kell nagyon észnél lennünk, hiszen a kiesés elleni küzdelemben éppen közvetlen riválisnak számító gárdákkal találkozunk. SZEOL, Cigánd, Kozármisleny, Vác sorrendben következnek a meccsek, jó lenne sikerrel venni a hatpontos akadályokat.

– Mindig csak a következő meccsre fókuszálunk – nyilatkozta már többször is honlapunkon vezetőedzőnk, Toldi Gábor.

Ez így van most is. A SZEOL újoncnak számít az NB II-ben, az utolsó előtti helyen áll a táblázaton. Utolsó három mérkőzését elveszítette, ráadásul még gólt sem szerzett. Sebzett vad, mely viszont éppen ezért roppant veszélyes is lehet. Óvatosnak kell lennünk, nem nyílhatunk ki még a győzelem reményében sem, ugyanakkor támadásainkban meg kell hogy maradjon az az átütőerő, ami Sopronban vagy a Békéscsaba ellen jellemezte csapatunkat.

A mérkőzés vasárnap 14.30-kor kezdődik a szegedi VSE-stadionban, az összecsapást Molnár Attila dirigálja, segítői Medovarszki János és Horváth Zoltán lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020