Minden megy a maga útján

Szerzo:
Feltoltve: 2016.október 10

Az elmúlt hétvégén nem volt bajnoki forduló a másodosztályú bajnokságban – a magyar válogatott Svájc elleni, illetve lettországi világbajnoki selejtezője miatt -, így a csapatok tétmérkőzés nélkül maradtak.

– Nem okozott különösebb változást számunkra a szabad hétvége, minden ment a megszokott mederben a maga útján – vélekedett az elmúlt napokról csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Hétfőtől péntekig ugyan úgy edzettünk, mint korábban, s játszottunk egy olyan edzőmeccset, ahol nem az eredmény számított, hanem a fiatalok, sérülésből visszatérők szerepeltetése.

Apropó, mi van a sérültjeinkkel?

– Vallejos Dominique talpcsont-törés után lábadozik, míg Pintér Bence Sopronban elszakadt bokaszalagja mintha gyorsabban gyógyulna a várakozásnál, s mára lekerült a rögzítés a lábáról. Felépülésük azonban nem megy egyik napról a másikra, időbe telik, mire ismét hadra foghatóak lesznek.

Hogy alakul a heti program?

– Az eddig bevált menetrend szerint készülünk, mától már kimondottan a SZEOL elleni meccs lebeg a szemünk előtt. Nehéz összecsapás vár ránk, a Tisza-parti gárda hazai pályán kimondottan veszélyes ellenfél, mindhárom győzelmét otthon aratta.

A 13. fordulóban megrendezésre kerülő mérkőzés vasárnap 14.30-kor kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020