Megállítjuk a lila-fehéreket

Szerzo:
Feltoltve: 2016.október 2

A ma délutáni bajnoki mérkőzés talán még a szokásosnál is nagyobb téttel bír kapusunk, Kovács Dániel számára, lévén Békés megyéből származik.

– Gyulán születtem, Békéscsabán nevelkedtem mielőtt felkerültem a Vasashoz – elevenítette fel pályafutása kezdeti lépéseit a csapatunkhoz nyáron érkezett Kovács Dániel. – Érthető hát, ha fokozott izgalommal készülők az összecsapásra.

Dani jókora vargabetűt leírt pályafutása során, mielőtt Csákvárra érkezett. A Viharsarokból Angyalföldre vezetett az útja, ám mielőtt még a piros-kék szakvezetők lehetőséget adhattak volna számára a bizonyításra, felfedezték Brazíliában(!) és egy évre Dél-Amerikába költözött.

– Ott egészen más futballistának lenni, mint Magyarországon, nem véletlen, hogy minden kisgyerek labdarúgó akar lenni. Hazatérésem után előbb Kecskemétre, majd Zalaegerszegre kerültem, s idén nyáron szerződtem az Aqvital FC-hez.

Azóta pedig kirobbanthatatlan tagja csapatunknak, valamennyi bajnoki összecsapáson az ő nevével kezdte az összeállítást Toldi Gábor vezetőedző. Bravúrjainak köszönhetően nem kis érdemei vannak abban, hogy a tizenegy találkozón csupán háromszor szenvedtünk vereséget.

– Úgy érzem, készen állunk egy újabb meglepetésre, s megállítjuk az expresszként robogó békéscsabai gárdát.

No igen, a Puskás Akadémia ellen a 94. percben kapott góllal kaptunk ki 1-0-ra, a Kisvárda ellen már szereztünk egy pontot (0-0), most a harmadik bajnokesélyes ellen akár össze is jöhet a győzelem …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020