Nehéz erőpróba vár csapatunkra

Szerzo:
Feltoltve: 2016.szeptember 24

Vasárnap a tizenegyedik fordulóval folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunkra nehéz erőpróba vár, ahhoz a Sopronhoz látogat, mely ellen eddig nem sok babér termett számunkra.

A bajnoki táblázaton a hűség városának gárdája egyetlen ponttal előzi meg együttesünket, így akár hatpontos meccsként is felfoghatjuk a holnapi derbit. A házigazdák szakvezetője, Supka Attila idén nyáron átalakította tavalyi keretét, s nem titkoltan a középmezőny első felébe pályázik csapatával. Meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtott az elmúlt fordulókban a Sopron: jó rajt után visszaesett, majd az elmúlt két fordulóban ismét gyűjtött négy pontot. Védelme masszív lábakon áll, ám támadójátéka még akadozik. Azért nem árt óvatosnak lennünk, hiszen Eszlátyi István személyében roppant gyors, Popin Szasa és Erdélyi László személyében pedig jól fejelő, erőszakos támadók állnak Supka Attila rendelkezésére. Sőt, nyugodtan állítható, hogy a sok fiatal mellé mára sikerült egy rutinos tengelyt is csatasorba állítania a vezetőedzőnek: Sifter Tamás, Fehér Zoltán és Deme Imre jó néhány évet eltöltött a magyar élvonalban.

Meglehetősen régen, napra pontosan egy hónapja nyertünk utoljára bajnoki találkozón, azóta két, két vereség és döntetlen a mérlegünk. Itt az ideje hát, hogy visszataláljunk a régi útra és begyűjtsük a három pontot.

A találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik, az összecsapást Gaál Ákos vezeti, segítői Szécsényi István és Király Zsolt lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020