Túl a kötelezőn …

Szerzo:
Feltoltve: 2016.szeptember 23

Mint köztudott, csapatunk az elmúlt években remekül szerepelt a Magyar Kupában. Két esztendeje, a legjobb négy közé jutásért, tavaly a negyeddöntőbe való bekerülésért megrendezett párviadalon győzött le minket a későbbi kupagyőztes Ferencváros. Ezek után érthető módon esélyesként utaztunk az NB III-as Komló otthonába szerdán.

Toldi Gábor vezetőedző összeállításából látszott, a hét végén fontos idegenbeli bajnoki összecsapás vár fiainkra. Több olyan fiatal is bizonyítási lehetőséget kapott Baranyában, akik eddig alig, alig vagy éppen egyáltalán nem léptek még pályára tétmeccsen az őszi idényben. Nos ha kisebb, nagyobb nehézségek árán is – a hajrában három állandó kezdőjátékost is becserélt szakvezetőnk -, de megfiatalított csapatunk vette az akadályt, s várhatja a következő forduló sorsolását. Örömteli volt, hogy az őszi idényben folyamatosan sérüléssel bajlódó Molnár Tibor is pályára lépett az utolsó negyedórában, s góljával el is döntötte  a továbbjutást.

A kötelezőn túl vagyunk tehát, s remélhetően a győzelemnek köszönhetően fiataljaink is kaptak egy önbizalomnövelő “bombát”, átesve a tűzkeresztségen nagyobb feladatok  megoldására is készen állnak.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020