Ha szerda, akkor kupameccs: mennek a szurkolók is Komlóra

Szerzo:
Feltoltve: 2016.szeptember 20

Bár ezúttal nem lesz hétközi forduló a másodosztályú labdarúgó csapatok számára, ez nem jelenti azt, hogy tétmeccs nélkül maradnának az együttesek. Holnap megkezdődik ugyanis a Magyar Kupa küzdelemsorozata az NB II-es gárdák számára is.

Csapatunk szerdán 15 órakor az NB III. Közép csoportjában szereplő Komló vendége lesz. Ugyan a Baranya megyeiek jelenleg sereghajtók a harmadosztályban – egy döntetlen és hat vereség a mérlegük -, s már túl vannak egy edzőcserén is, ez nem jelenti azt, hogy félvállról vehetnénk a találkozót. Pláne annak fényében, hogy áprilisban még a feljutásért harcoltak, s csak miután kaptak egy 4 pontos büntetést, azután eresztettek le.

– Minden valószínűség szerint a kupameccsen azok is bizonyítási lehetőséget kapnak, akik kevesebbet szerepeltek a bajnoki összecsapásokon – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor nem sokkal a Kisvárda elleni, hétvégi bajnokit követően.

Klubunk leghűségesebb szurkolói ezúttal is elkísérik játékosainkat, különbuszuk 12 órakor indul a megszokott hely, a Pléh elől.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020