Pontot szereztünk, mégis hátrébb csúsztunk

Szerzo:
Feltoltve: 2016.szeptember 19

A másodosztályú labdarúgó bajnokság tizedik fordulójában úgy alakultak az eredmények, hogy hiába szereztünk bravúros teljesítménnyel pontot a bajnokesélyes Kisvárda ellen, mégis hátrébb csúsztunk a táblázaton.

A listavezető Nyíregyháza elszenvedte második vereségét  – mind a kétszer hazai környezetben -, ennek ellenére egy pontot megőrzött előnyéből a második helyezett Balmazújváros előtt. A Siófok ezúttal a Budaörs ellen diadalmaskodott és óriási meglepetésre a dobogó legalsó fokán tanyázik. A Puskás Akadémia gólzáporos meccsen végzett döntetlenre a Vác otthonában, míg a Zalaegerszeg nagy csatában birkózta le a Szolnokot. A Békéscsaba zsinórban ötödik meccsét nyerte meg és felzárkózott a közvetlen élmezőny mögé. A Sopron hosszú idő után ismét nyerni tudott, ezúttal a Cigánd vendégeként. A Soroksár idegenben győzte le a Mosonmagyaróvárt, míg a Dorog fontos összecsapáson gyűjtötte be a három pontot a rivális Cegléd ellen. A Szeged nem bírt a Kozármislennyel, az egy, egy pontnak köszönhetően mindkét gárda a középmezőnyben vert tanyát.

Eredmények: Nyíregyháza-Balmazújváros 1-3, Siófok-Budaörs 2-0, Vác-Puskás Akadémia 3-3, Zalaegerszeg-Szolnoki MÁV 3-2, SZEOL-Békéscsaba 0-3, Szeged-Kozármisleny 0-0, Cigánd-Sopron 0-1, Dorog-Cegléd 2-1, Mosonmagyaróvár-Soroksár 0-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020