Bravúr kell a pontszerzéshez a Kisvárda ellen

Szerzo:
Feltoltve: 2016.szeptember 16

Még ki se heverhettük azt a lelki sokkot, azt a fizikai fáradtságot, melyet a szerdai, 1-0-ás vereségünkkel véget ért felcsúti összecsapásunk jelentett, máris itt a következő bajnoki.

A Puskás Akadémia után vasárnap – 18 óra a kezdési idő – egy újabb bajnokesélyes, a Kisvárda ellen lépünk pályára. Ha lehet azt mondani, ez a találkozó még nehezebb lesz, mint volt a szerdai, lévén hazai környezetben kerül sor az összecsapásra. Márpedig saját pályánkon nem szokásunk beásni magunkat a tizenhatos előterébe …

A Kisvárda manapság az egyik legirigyeltebb klubnak számít a másodosztályban, anyagi lehetőségeinek köszönhetően olyan erős játékoskeretet hozott össze Révész Attila, mely akár már most is megállná a helyét az NB I-ben. Mindezt pedig az eddig eltelt kilenc fordulóban is bizonyította. Öt győzelem mellett kétszer döntetlenre végzett, s csupán kétszer (a Szolnok és a Békéscsaba ellen) szenvedett vereséget. A Puskás Akadémia mellett a második legtöbb gólt szerezte és csak a ZTE, illetve a Szeged kapott kevesebbet nála.

Játékoskeretében olyan ismert futballisták találhatók, mint a lengyelországi légióskodásból hazatért Gosztonyi András, az éveket az élvonalban töltő Rajczi Péter Erős Gábor, Miroslav Grumics vagy éppen Fodor Ferenc.

A vasárnapi összecsapáson az esélytelen nyugalmával léphetünk pályára, ám a szerdán mutatott koncentrált játékkal meglepetést okozhatunk. A meccset Radványi ádám vezeti, segítői Punyi Gyula és Márkus Péter lesznek.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020