Vége volt a meccsnek, mikor gólt kaptunk

Szerzo:
Feltoltve: 2016.szeptember 15

Nem akármilyen mérkőzésen szenvedtünk minimális, egygólos vereséget a tegnapi, hétközi fordulóban Felcsúton. Minden vereség fáj, de az különösen, amikor valaki abszolút esélytelenként, a 93. percben kapott góllal marad pont nélkül.

– Sajnálom a srácokat, hiszen ritkán látható nagy munkát végeztek a bajnoki cím első számú esélyesének tartott Puskás Akadémia otthonában – kezdte értékelését egyet aludva a meccsre vezetőedzőnk, Toldi Gábor. – Rendkívül fegyelmezetten, szervezetten futballoztak, mindvégig partiban voltak vendéglátóinkkal. Bár az első félidőben akadt egy, két helyzete a hazaiaknak, de a mi támadásainkban is benne volt a gól. A 90. percben, 0-0-nál pedig nekünk volt meccslabdánk: Horváth Roland egy az egyben vihette a labdát a tizenhatosig kifutó Hegedűs kapusra, de nem tudta kicselezni. Már vége volt a meccsnek, mindenki a játékvezető sípszavát várta, mikor a 93. percben Tischler Patrik a hálónkba sodorta a labdát.

A két együttes lehetőségeit, hátterét, játékerejét ismerve ez az eredmény így is dicséretet érdemel.

– Valóban, csak sajnos ezért így sem jár pont. Az biztos, a tegnapi játékra lehet építeni a jövőben, amennyiben hasonlóan fegyelmezetten, koncentráltan tudunk futballozni a többi rivális ellen is, elérhetjük célunkat, a biztos bentmaradást. Ezúttal ráadásul nem csak a kezdők nyújtottak remek teljesítményt, de a cserék, Nyilasi Bálint vagy Horváth Roland is jól szállt be, bizonyítva, lehet rájuk számítani.

Sokáig nem nyalogathatjuk sebeinket, hiszen vasárnap ismét pályára kell lépnünk, mégpedig egy újabb bajnokesélyes, a Kisvárda ellen.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020