Nehéz sorozat következik

Szerzo:
Feltoltve: 2016.szeptember 13
puskas_futball_a

Még alig fújták le a vasárnapi, Szolnok elleni mérkőzést (2-2), máris itt a következő bajnoki. Szerdán 18 órakor a “nagytestvér” Puskás Akadémia vendégei leszünk Felcsúton.

- Igyekeztünk végig irányítani a vasárnapi meccset, s bár az első félidőben hátrányba kerültünk, a szünet után gyorsan sikerült fordítanunk – elevenítette fel a hét végi mérkőzést csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Sajnos azonban 2-1 után nem sikerült újabb gólt szereznünk, s a végén ez megbosszulta magát.

Pedig nem játszottunk rosszul …

- Igen, én is úgy érzem, hogy jól futballoztunk. A vendégek két kapura lövésükből két gólt szereztek, míg mi kihagytuk ziccereinket. Biztos vagyok benne, ha 2-1 után a kapuba találunk, megnyertük volna a találkozót. Így viszont el kell ismerni, a hajrában a MÁV FC is megszerezhette volna a győztes találatot.

Sok időnk nem maradt a pihenésre, hiszen szerdán máris itt az újabb bajnoki. Felcsúton, a Puskás Akadémia ellen nem mi számítunk az esélyesnek, de talán éppen ez adhat olyan lelki pluszt, mely bravúrhoz vezet. A találkozó pikantériája, hogy a szakmai igazgató, Bognár György, valamint Fényes Szabolcs, Spandler Csaba, Molnár Csaba és Gajdos Zsolt nem is olyan régen még a csákvári sikerekért küzdött, míg a mi kezdőcsapatunkból Oldal Tibornak, Molnár Tibornak, Pintér Bencének és Mészáros Dávidnak is erős a kötődése az Akadémiához.

A”szomszéd” elleni összecsapással egy roppant nehéz sorozat veszi kezdetét: a Puskás után fogadjuk a Kisvárdát – a szerdai Magyar Kupa-meccs után -, utazunk Sopronba, majd jön a Békéscsaba.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>