Ez a forduló sem múlt el meglepetés nélkül

Szerzo:
Feltoltve: 2016.szeptember 12

Nem múlt el meglepetés nélkül a másodosztályú labdarúgó bajnokság nyolcadik fordulója sem. Miközben továbbra is rendkívül szoros, kiélezett mérkőzéseket vívtak a csapatok, a Budaörs bravúros, idegenbeli győzelmet aratott a Zalaegerszeg ellen.

Az élmezőnyhöz tartozó, feljutásban reménykedő csapatok ugyanakkor hozták a kötelezőt, mégha igencsak meg is kellett érte izzadniuk. A Balmazújváros, a Kisvárda és a Puskás Akadémia is egy góllal nyert csak az újoncok ellen Mosonmagyaróváron, Szegeden, illetve Cigándon. A listavezető Nyíregyháza a hosszabbításban biztosította be győzelmét, míg a Siófok fordulatos meccsen győzte le a Ceglédet. A Soroksár ugyan kétszer is vezetett a Vác otthonában, mégis döntetlenre végzett. A Kozármisleny zsinórban harmadik győzelmét aratta, s ezzel felzárkózott a közvetlen élmezőny mögé. A Békéscsaba ugyan beragadt a bajnoki rajton, ám tegnap sorozatban harmadik győzelmét aratta, s gólt sem kapott az utóbbi hetekben.

Eredmények: Nyíregyháza-Szeged 2-0, SZEOL-Kisvárda 0-1, Mosonmagyaróvár-Balmazújváros 1-2, Cigánd-Puskás Akadémia 0-1, Dorog-Kozármisleny 0-2, Vác-Soroksár 2-2, Siófok-Cegléd 4-2, Zalaegerszeg-Budaörs 0-1, Békéscsaba-Sopron 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020