Már a bajnoki mérkőzés lebeg a szemük előtt

Szerzo:
Feltoltve: 2016.szeptember 5

A magyar labdarúgó válogatott holnapi, Feröer-szigetek elleni világbajnoki selejtezője miatt nem volt forduló a másodosztályú bajnokságban a hét végén. Hogy mikén telt csapatunk “szabad hete”, arról Toldi Gábor vezetőedzőt faggattuk.

– Úgy gondolom, jókor jött számunkra a bajnoki szünet – felelte érdeklődésünkre a szakvezető. – Volt idő elemezni a soroksári vereséget, s átbeszélhettük a folytatást. Ahogy azt sem értékeltük túl, amikor a harmadik helyen álltunk, ugyanúgy a fővárosi “zakót” sem éltük meg tragédiaként. Mindig is vallottam, a földön kell maradnunk, helyén kell kezelnünk az eredményeket. Úgy látom, játékosaim is elfogadják ezt a nézetet, s túltették magukat a vereségen.

Tény, jobb egyszer kikapni öt góllal, mint ötször egy góllal …

– Bár csak hét forduló telt el a bajnokságból, mégis egyértelműen kiderült, rendkívül kiegyensúlyozott a mezőny, bárki bárki ellen, bárhol képes a győzelemre. Nagyon szoros a bajnokság, egyelőre nincs sem kimagasló, sem kilógó csapat, azaz minden pontnak különös jelentősége van.

Hogy teltek a bajnoki szünet alatti napok?

– Kicsit más jellegű munkát végeztünk a múlt héten, mint a bajnoki összecsapások előtt, illetve játszottunk egy zárt kapus edzőmeccset (3-3) pénteken. Mától viszont már a vasárnapi bajnoki találkozó lebeg a szemünk előtt, gőzerővel készülünk a Szolnok ellen. Kékesi Alex lázas beteg volt a múlt héten, rajta kívül viszont mindenki egészséges.

Csapatunk a bajnokság nyolcadik fordulójában, vasárnap 18 órakor a Szolnoki MÁV együttesét fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020