Ez is az én csapatom …

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 30

Súlyos vereséget szenvedett csapatunk az NB II-es bajnokság hét végi, hetedik fordulójában, Soroksáron. Pedig semmi előjele nem volt az összeomlásnak …

– Hogy mennyire kiszámíthatatlan a másodosztályú bajnokság bizonyítja, hogy ugyan még csak hét forduló telt el, mégis szinte az összes csapat belefutott már egy váratlan, komoly vereségbe – vélekedett a vasárnapi “zakóról” együttesünk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Bár mindez nem vigasztal minket, de tény, a listavezető Nyíregyháza otthon kapott egy négyest a Kozármislenytől, a korábbi első Balmazújváros kikapott a sereghajtó Cigándtól, a nyeretlen Békéscsaba ötöt rúgott a Puskás Akadémiának, a Soroksár otthon futott bele a “késbe” a Sopron ellen, és a feljutásban reménykedő Kisvárda sem veretlen már hazai környezetben. Ezek után talán már kevésbé meglepő a mi, vasárnap kapott pofonunk.

Nem is maga a vereség, hanem sokkal inkább a gólkülönbség az, ami a meglepetés erejével hathat szurkolóinkra, hiszen az idei szezonban eddig mintha stabilabbnak tűnt volna a védekezésünk.

– Furán hangozhat egy 5-0-ás eredmény után, de a mezőnyben nem is játszottunk rosszul. Az első húsz percben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, akár mi is megszerezhettük volna a vezetést. A bekapott gól után viszont tény, hogy nem volt esélyünk a pontszerzésre, hibáinkat maximálisan kihasználta a remekül futballozó Soroksár. De ez is az én csapatom, ugyan úgy, mint ahogyan az, amelyik legyőzte a Szegedet vagy pontot szerzett Nyíregyházán.

Most két hét szünet következik a bajnokság …

– Azt hiszem, számunkra jókor jön a lyukas hét vége, lesz időnk rendezni a sorokat. A korábban betegséggel, kisebb sérüléssel küszködők utolérhetik magukat, az egy hónap alatti hét meccs okozta nagyobb terhelést kipihenhetik a mindvégig pályán lévők, szóval igyekszünk gyorsan regenerálódni. Azért, hogy ne essünk ki a ritmusból, tervezünk egy edzőmeccset a hét végére.

Csapatunk legközelebb szeptember 11-én, vasárnap 18 órakor lép pályára bajnoki pontokért, akkor a Szolnoki MÁV FC együttesét fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020