Új szakmai igazgató az Aqvital FC-nél

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 27
csongi

Az előző idényben megszokottá vált klubunknál, hogy Bognár György szakmai igazgatóként dirigálta az Aqvital FC együttesét, míg a vezetőedzői teendőket Toldi Gábor látta el. Az egykoron a magyar válogatott mezét ötvenszer magára öltő Bognár György a nyáron távozott Csákvárról – jelenleg a Puskás Akadémiánál tölt be hasonló funkciót -, így szakvezetőnk “nyakába szakadt” a klub teljes szakmai munkájának irányítása.

- Bár csapatunk remekül rajtolt a bajnokságban, Toldi Gábor dolgát szerettük volna megkönnyíteni – tájékoztatta honlapunkat klubunk tulajdonosa, nagy Sándor. – A mai nap folyamán megállapodtam a 24-szeres válogatott, a Videoton színeiben UEFA-kupa döntőt játszó, a PSG-nek Párizsban két gólt is rúgó Csongrádi Ferenccel, hogy szakmai igazgatóként bekapcsolódik klubunk szakmai munkájába.

A 60 éves szakember a Videotonnál végig járta a szamárlétrát, volt utánpótlás-, majd vezetőedző is, legutóbb pedig a Dunaújváros gárdájánál tevékenykedett szakmai igazgatóként.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>