Szurkolóbusz Soroksárra

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 27
16_bus

“Ezt is megértük” – sóhajthatnak fel szurkolóinknk. Végre nem országjáró túrára kell indulniuk, ha idegenben is látni akarják csapatunkat. Eddig már kénytelenek voltak Nyíregyházára, Gyulára – a Szeged ellen – és Balmazújvárosba elbuszozni, pedig még nincs egy hónapja, hogy elkezdődött a 2016-17-es NB II-es bajnokság.

- Ezúttal végre csak a “szomszédba”, Soroksárig kell elzötykölődnünk vasárnap, így nem véletlen, hogy a szokásosnál is nagyobb az érdeklődés szimpatizánsaink körében – tudtuk meg a szurkolói csoport vezetőjétől, Giez Jánostól. – Délután 15.30-kor találkozunk a szokott helyen, a Pléh előtt. A meccs délután fél hatkor kezdődik, így már 21 óra körül itthon is leszünk.

A vasárnapi találkozót rutinos élvonalbeli bíró, Solymosi Péter vezeti, segítői Berettyán Péter és Georgiu Theodoros lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>