A cserék után kezdtünk el igazán focizni

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 22

Érdekes nyilatkozatot adott a vasárnapi mérkőzést követően csapatunk vezetőedzője: “huszonöt perc focival nem lehet pontot szerezni.” Szusszanva a rangadón elszenvedett vereségre, arra kértük Toldi Gábort, hogy kicsit részletesebben értékelje a Balmazújvárosban látottakat.

– Azt hiszem, az első félidőben nem volt különösebb gondunk, mindkét oldalon stabilak voltak a védelmek. Lüktető, küzdelmes jó meccs volt. Sajnos támadásainkban nem volt átütő erő, a csúcsban nem igazán tudtuk megtartani a labdát. Szünet után szögletből, egy szerencsétlenül pattanó labdából gyorsan hátrányba kerültünk, majd nem sokkal később megkontrázott minket a hazai együttes. Megpróbáltam belenyúlni a meccsbe, két cserénket követően azonnal veszélyesebbek lettünk előre. Ekkor kezdtünk el focizni, a kapujához szorítottuk a listavezetőt. Ez az utolsó 25 perc dicsérhető igazából, s erre utaltam a nyilatkozatomban.

Csapatunk hétfőn hajnali 2 óra után ért haza, így mára szabadnapot kaptak a játékosok. A kedd délelőtti edzésen viszont már a holnapi, Budaörs elleni összecsapás kerül a fókuszba.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020