Kilométer faló szurkolóbusz: 628 km, 662 km, 592 km

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 17
16_bus

Még csak az ötödik forduló mérkőzésére kerül sor a hét végén, de szurkolóink máris kiérdemelhetik az országjáró turista titulust. Az első játéknapon – Nyíregyházára és vissza – 628 kilométert kellett megtenniük azoknak, akik a helyszínen akarták megtekinteni csapatunk mérkőzését, míg a harmadik körben – Gyulán léptünk pályára a Szeged ellen – 662 kilométert tettek meg, hogy élőben láthassák a kedvenc győzelmét.

-  Most vasárnap sem lesz kilométer hiányunk – vélekedett a Baráti Kör által szervezett hét végi kirándulásról a drukkerhad vezetője, Giez János. – Bár ezúttal “csak” 592 kilométert kell utaznunk, hogy lássuk a Balmazújváros elleni kilencven percet, ám így is hétfő lesz mire hazaérünk a találkozót követően. Ezúttal nagybusszal utazunk, mivel jönnek velünk a fehérvári barátaink is, azaz akad még szabad hely a járaton.

A szurkolói busz vasárnap 14 órakor indul a szokott helyről, a Pléh elől. A mérkőzés 19 órakor kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>