Veszélyes ellenfelet fogadunk

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 13
cegléd

Sűrített tempóban zajlik a másodosztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye. Egy hét alatt vasárnap immár a harmadik mérkőzésen lép pályára csapatunk. Ellenfelünk az újonc Ceglédi VSE együttese lesz, mely az NB III. Keleti csoportjának második helyezettjeként harcolta ki a feljutást.

Veszélyes ellenfelet fogad csapatunk holnap 19 órakor. Az a ceglédi gárda teszi tiszteletét Csákváron, mely a bajnoki nyitányon kiütötte a tavasszal még élvonalban szerepelt Békéscsabát. Mi több, a 3-0-ás eredménynek a lila-fehérek örülhettek jobban. Bár a folytatásban, előbb idegenben 2-1-es vereséget szenvedett Varga Attila vezetőedző csapata Szegeden, majd 1-1-re végzett korábbi csoportriválisával, a Cigánddal, az eddig megszerzett négy pontja figyelemre méltó.

Nem árt tehát, ha kellő tisztelettel várjuk az újoncot, melynek keretében több rutinos futballista található. A védelem tengelyében az a Nánási Balázs dirigál, aki korábban Nyíregyházán, Zalaegerszegen és Mezőkövesden is megfordult. Albert István Debrecenben nevelkedett, majd játszott Békéscsabán is, Albert Ádám pedig egri és kaposvári színekben járta meg az NB I-et. A támadó Szabó Viktor váci és diósgyőri játékosként éveket töltött az élvonalban, a nyáron Budaörsről igazolt Ceglédre. A korosztályos válogatott, MTK-nevelésű Asztalos Dávid Paksról szerződött júliusban Varga Attila csapatához, míg Farkas András kecskemétiként futballozott az első osztályban. Nem lehet tehát azt állítani, hogy az újonc játékosai egyelőre csak ismerkednének a másodosztállyal …

Ennek ellenére más célunk nem lehet, mint a három pont megszerzése. Ehhez azonban maximális fegyelemre és figyelemre lesz szükség. Nem fordulhat elő még egyszer, hogy mint a Dorog vagy a Szeged ellen az első percekben hátrányba kerüljünk, s futnunk kelljen az eredmény után!

A vasárnap 19 órakor kezdődő összecsapást Böcskei Balázs vezeti, segítői BertalanDávid és Makkosné Petz Brigitta lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>