Továbbra is veretlenül

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 12

Mint köztudott, csapatunk szerdán délután bravúros győzelmet (1-2) aratott a listavezető Szeged ellen. Méghozzá idegenben, a gyulai Grosics Akadémián. Ott, ahol nem is olyan régen, alig két hónapja másodosztályú történetünk legsúlyosabb vereségét (6-0) szenvedtük el. Győzelmünk nem csak azért örömteli, mert ezzel sikerült revansot venni a korábbi zakóért, nem csak azért, mert ezzel továbbra is őrizzük idei bajnoki veretlenségünket, hanem mert bebizonyosodott, jó úton indult el a nyáron átalakult csapatunk.

Védekezésünk sokkal stabilabbnak tűnik, három meccsen mindössze két gólt kaptunk, miközben támadójátékunk is kezdi régi önmagát idézni. Nyíregyházán még gólképtelennek bizonyultunk, a Dorog ellen már sikerült a kapuba találnunk, míg legutóbb már kétszer is megzörgettük ellenfelünk kapuját.

– Végig bíztam benne, hogy sikerül megállítanunk a szegedi expresszt. A második félidőben olyan tempót diktáltunk, és olyan elánnal jöttünk ki, hogy nem megállítottuk, hanem ki is siklattuk ezt az expresszt – foglalta össze tömören véleményét a bravúros győzelemről az országos szaklapban vezetőedzőnk, Toldi Gábor.

A bajnokság alaphangulatát tehát megadtuk, a biztató rajtot remélhetően hasonlóan jó folytatás követi. Mondjuk már vasárnap 19 órakor, amikoris a Cegléd együttesét fogadjuk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020