Kikaptak a bajnokesélyesek

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 11

A harmadik forduló sem múlt el jókora meglepetés nélkül a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Ezúttal a feljutásra pályázó együttesek betliztek, s a “kicsapatok” gyűjtögették a pontokat.

Kikapott a Békéscsaba – három meccs után pont és rúgott gól nélkül állnak a viharsarkiak – Budaörsön, a Puskás Akadémia az újonc Kozármisleny otthonában és a Kisvárda a nyáron teljesen átalakult Szolnoki MÁV vendégeként. Nem tudott nyerni a Nyíregyháza, mely a riválisnak számító Zalaegerszeggel végzett döntetlenre és hát véget ért a szegediek pünkösdi királysága, akik éppen ellenünk szenvedtek vereséget. A Vác két vereség után, idegenben diadalmaskodott, a Siófok második hazai meccsén is nyerni tudott, míg a hét végén nagy pofont kapott Cigánd pontot rabolt a jól rajtoló Cegléd ellen. Már csak egyetlen csapat nem veszített pontot az idei bajnokságban: a Balmazújváros a Sopron és a Békéscsaba után ezúttal a SZEOL-t győzte le, s egyedül vezeti a mezőnyt.

Eredmények: Budaörs-Békéscsaba 1-0, Dorog-Vác 1-2, Soroksár-Sopron 0-3, Cegléd-Cigánd 1-1, Balmazújváros-SZEOL 2-0, Siófok-Mosonmagyaróvár 2-1, Kozármisleny-Puskás Akadémia 2-1, Nyíregyháza-Zalaegerszeg 1-1, Szolnoki MÁV-Kisvárda 3-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020