Talpra álltunk, de nyerni nem sikerült

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 8

Mint köztudott, csapatunk tegnap este 1-1-es döntetlenre végzett a Dorog ellen az NB II-es labdarúgó bajnokság második fordulójában. A találkozót követően sok időt nem adtunk vezetőedzőnknek, Toldi Gábornak, hogy elmondja véleményét a látottakról, hiszen a lefújást követően azonnal értékelésre kértük.

– Nem kellemes érzés, mikor alig egy perc játék után hátrányba kerülsz – elevenítette fel a kilencven percet szakvezetőnk. – Mentális erőnket jelzi, hogy gyorsan sikerült talpra állnunk és egyenlítettünk. Ezt követően végig győzelemre játszottunk, de sajnos nem boldogultunk a rendkívül szervezett, masszív Doroggal, mely így elérte célját és ponttal térhetett haza.

A kiegyenlített összecsapáson egy igazán kimagasló teljesítményt láthattunk. Csapatunk kapusa, Kovács Dániel több alkalommal is óriási bravúrt mutatott be: Grabant Bence az első félidőben egy az egyben vitte rá a labdát mégsem tudott a kapuba találni, míg a második játékrészben Bor Dávid 10 méteres lövésénél ért le hihetetlen gyorsasággal a bal sarokra.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020