Talpra álltunk, de nyerni nem sikerült

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 8
Kovács Dániel

Mint köztudott, csapatunk tegnap este 1-1-es döntetlenre végzett a Dorog ellen az NB II-es labdarúgó bajnokság második fordulójában. A találkozót követően sok időt nem adtunk vezetőedzőnknek, Toldi Gábornak, hogy elmondja véleményét a látottakról, hiszen a lefújást követően azonnal értékelésre kértük.

- Nem kellemes érzés, mikor alig egy perc játék után hátrányba kerülsz – elevenítette fel a kilencven percet szakvezetőnk. – Mentális erőnket jelzi, hogy gyorsan sikerült talpra állnunk és egyenlítettünk. Ezt követően végig győzelemre játszottunk, de sajnos nem boldogultunk a rendkívül szervezett, masszív Doroggal, mely így elérte célját és ponttal térhetett haza.

A kiegyenlített összecsapáson egy igazán kimagasló teljesítményt láthattunk. Csapatunk kapusa, Kovács Dániel több alkalommal is óriási bravúrt mutatott be: Grabant Bence az első félidőben egy az egyben vitte rá a labdát mégsem tudott a kapuba találni, míg a második játékrészben Bor Dávid 10 méteres lövésénél ért le hihetetlen gyorsasággal a bal sarokra.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>