Ne legyünk telhetetlenek!

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 3

Mint köztudott, a hét végén elrajtolt a másodosztályú labdarúgó bajnokság 2016-17-es idénye. Csapatunk 0-0-re végzett a feljutást zászlajára tűző Nyíregyháza otthonában.

Már hétfő kora hajnalt mutatott óra, mire csapatunk hazaérkezett az ország keleti csücskéből, így hagytunk egy kis időt Toldi Gábor vezetőedzőnek, hogy kipihenje a meccs okozta idegi és az utazás okozta fizikai fáradalmakat.

– Úgy érzem, megérdemelten szereztünk pontot a rendkívül erős, válogatottakkal, élvonalat megjárt futballistákkal felálló, rutinos Nyíregyháza otthonában – értékelte röviden a vasárnapi döntetlent szakvezetőnk. – Sőt … Nem véletlen, hogy az országos szaklaptól a hazaiak kapusa, Hermány Bence kapta a legmagasabb osztályzatot. Bár a hazaik rúgtak egy kapufát, igazi nagy ziccereink nekünk voltak. De ne legyünk telhetetlenek, örüljünk a döntetlennek! Véleményem szerint egyébként nem sok csapat fog pontot szerezni a Sóstói-stadionban. Rendkívül masszív, stabil volt a gárda. Nem is akarok senkit sem kiemelni, csapatként funkcionáltunk jól. Erre a fegyelmezett játékra kell építkeznünk a jövőben, s akkor ismét szép szezon vár ránk.

Csapatunk a második fordulóban, vasárnap 19 órakor a bajnokságot 2-1-es győzelemmel kezdő Dorogot fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020