Ne legyünk telhetetlenek!

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 3
nyír

Mint köztudott, a hét végén elrajtolt a másodosztályú labdarúgó bajnokság 2016-17-es idénye. Csapatunk 0-0-re végzett a feljutást zászlajára tűző Nyíregyháza otthonában.

Már hétfő kora hajnalt mutatott óra, mire csapatunk hazaérkezett az ország keleti csücskéből, így hagytunk egy kis időt Toldi Gábor vezetőedzőnek, hogy kipihenje a meccs okozta idegi és az utazás okozta fizikai fáradalmakat.

- Úgy érzem, megérdemelten szereztünk pontot a rendkívül erős, válogatottakkal, élvonalat megjárt futballistákkal felálló, rutinos Nyíregyháza otthonában – értékelte röviden a vasárnapi döntetlent szakvezetőnk. – Sőt … Nem véletlen, hogy az országos szaklaptól a hazaiak kapusa, Hermány Bence kapta a legmagasabb osztályzatot. Bár a hazaik rúgtak egy kapufát, igazi nagy ziccereink nekünk voltak. De ne legyünk telhetetlenek, örüljünk a döntetlennek! Véleményem szerint egyébként nem sok csapat fog pontot szerezni a Sóstói-stadionban. Rendkívül masszív, stabil volt a gárda. Nem is akarok senkit sem kiemelni, csapatként funkcionáltunk jól. Erre a fegyelmezett játékra kell építkeznünk a jövőben, s akkor ismét szép szezon vár ránk.

Csapatunk a második fordulóban, vasárnap 19 órakor a bajnokságot 2-1-es győzelemmel kezdő Dorogot fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>