Eredményfigyelő: máris borult a papírforma

Szerzo:
Feltoltve: 2016.augusztus 1

Vasárnap megkezdődött a 2016-17-es másodosztályú labdarúgó bajnokság. Húsz csapat, tíz összecsapás, több váratlan eredmény – így lehetne röviden összegezni a nyitókörben látottakat.

Nagy pofont kapott az NB I-ből érkezett Békéscsaba az újonc Cegléd otthonában, miként a Zalaegerszeg vereségére is kevesen mertek volna fogadni a Mosonmagyaróvár otthonában. A szegedi csapatok gyulai rangadóján pont nélkül maradt az újonc, s a házigazda Dorog is otthon tartotta a pontokat a Cigánddal szemben. A Soroksár parádés mérkőzést vívott a Puskás Akadémiával, a hat gól önmagáért beszél. A teljes keretfrissítésen átesett Szolnok lebirkózta a Kozármislenyt, míg a Siófok az utolsó pillanatban csikarta ki a győzelmet a Vác ellen. A Balmaz szoros meccsen kerekedett felül a Sopronnal szemben, a Kisvárda viszont simán nyert a Budaörs vendégeként.

Eredmények: Dorog-Cigánd 2-1, Szeged-SZEOL 1-0, Soroksár-Puskás Akadémia 3-3, Cegléd-Békéscsaba 3-0, Mosonmagyaróvár-ZTE 2-1, Siófok-Vác 1-0, Balmazújváros-Sopron 1-0, Szolnoki MÁV-Kozármisleny 1-0, Budaörs-Kisvárda 0-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020