Bravúros döntetlen: Nyíregyháza Spartacus-Aqvital FC Csákvár 0-0

Szerzo:
Feltoltve: 2016.július 31

Ma délután megkezdődik a 2016-17-es másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk az újonc, ám azonnal az élvonalba vágyó, nagy múltú szabolcsi gárda vendége.

Vezetőedzőnk, Toldi Gábor több új fiút is azonnal a mély vízbe dob, hiszen a kezdőben kap helyet a nyáron érkezett Kovács Dávid, Póti Krisztián, Mészáros Dávid, Kiprich Dávid és Paudits Patrik is.

Nyíregyháza Spartacus-Aqvital FC Csákvár 0-0
Nyíregyháza, 2500 néző, vezeti: Szabó Zsolt (Szalai Dániel, Szécsényi István)
Nyíregyháza: Hermány – Szokol, Rubus, Máté, Pálinkás – Tamási Zs. (Heffler N., 63.), Holdampf (Ur, 86.) – Vámos (Kártik, 63.), Szécsi M., Rezes – Rudolf. Edző: Mátyus János.
Csákvár: Kovács D. – Pintér B., Dulló, Póti, Baranyai – Mészáros D., Bakos Sz. – Paudits (Damasdi, 68.), Kiprich D. (Nyilasi, 86.)  Oldal (Vallejos, 59.) – Kocsis G. Edző: Toldi Gábor.

A nyíregyházi klub honlapjának tudósítása: “Az első percek tapogatózó játékot hoztak, a kapuk nem forogtak veszélyben. A 10. percben Rezes adta be szélről a labdát, Szécsi alig maradt le középen. Két perccel később Rezes kapott jó labdát középen, lövését bravúrral hárította Kovács. Mezőnyfölényben játszott a Szpari, de gólt az első negyedórában nem sikerült szerezni. A félidő felénél ivószünetet rendelt el a játékvezető, mindkét tréner igyekezett kihasználni a lehetőséget és tanácsokat adni a játékosoknak. A 27. percben Rudolf ívelt középre egy szabadrúgást, Pálinkás fejelt mellé. Majd Rudolf bolondította meg védőjét, de a beadása nem volt pontos. A 46. percben Paudits lépett ki a jobb oldalon, tisztán vezethette Hermányra a labdát, a kapus nagyot védett. Az első félidő nem hozott gólt. A második játékrész egy Paudits lövéssel indult, Hermány könnyedén fogta. A másik oldalon Rudolf próbálkozott 22 méterről, ezt Kovács fogta. A 65. percben Heffler csavart 26 méterről, de mellé ment a labdája. A 69. percben hatalmas ziccer maradt ki. Rezes passzolt Rudolfhoz, aki önzetlenül Hefflerhez továbbított, utóbbi egy szép csel után a kapufát találta el. Rudolf szabadrúgásból veszélyeztetett a 75. percben, ezt Kovács hárította. Majd újabb ziccer öt perccel később. Rudolf passzolt Szécsihez akinek közeli lövését fogta a kapus. A hajrában Hermány nyújtózott egyet Nyilasi fejesénél, szépen védett a kapus. Több helyzet nem volt, döntetlennel kezdődött a szezon.”

Mátyus János: – Sokat tettünk a győzelemért, de a jelek szerint nem eleget. Tudjuk honnan jöttünk és hova tartunk, éppen ezért regeteg munka vár még ránk.

Toldi Gábor: – Nagyon értékes egy pontot szereztünk Nyíregyházán. Azt hiszem, néha többel is kecsegtetett ez a mérkőzés, de nem vagyunk elégedetlenek.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020