Kész a keret, alakul a kezdő

Szerzo:
Feltoltve: 2016.július 20
toldi

Másfél hét múlva már bajnoki pontokért lépnek pályára az NB II-es csapat, addig azonban még két felkészülési találkozó vár játékosainkra.

- Két labdarúgónk még távozott a napokban, mára viszont már véglegesnek tekinthető a keretünk – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Csendes Péter Dunaújvárosban, Bartos Julián pedig Mosonmagyaróváron folytatja pályafutását, így alakult ki a két kapusból és húsz mezőnyjátékosból álló keretünk. Öt fiatallal (Damasdi, Erdei, Lőrincz, Mészáros, Pintér) számolhatok az ősszel, közülük kettőnek mindig a pályán kell lenni az új szabály szerint.

Hol tartanak a felkészülésben, alakul-e már a bajnoki rajton várhatóan pályára lépő kezdőcsapat?

- A tervezett munkát elvégeztük, így nyugodtan várjuk a nyíregyházi bemutatkozást. Tíz játékos érkezett a nyáron, de  mára sikerült közel azonos edzettségi szintre hozni a keret tagjait, mindenki bevetésre kész. A fejemben már egy, két kérdőjel kivételével összeállt a tervezett csapat. A ma esti Pénzügyőr, illetve a szombati Dunaújváros elleni találkozókon remélhetően minden és mindenki a helyére kerül.

A másodosztályú bajnokság a jövő hét végén, július 31-én kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>