Kész a keret, alakul a kezdő

Szerzo:
Feltoltve: 2016.július 20

Másfél hét múlva már bajnoki pontokért lépnek pályára az NB II-es csapat, addig azonban még két felkészülési találkozó vár játékosainkra.

– Két labdarúgónk még távozott a napokban, mára viszont már véglegesnek tekinthető a keretünk – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor. – Csendes Péter Dunaújvárosban, Bartos Julián pedig Mosonmagyaróváron folytatja pályafutását, így alakult ki a két kapusból és húsz mezőnyjátékosból álló keretünk. Öt fiatallal (Damasdi, Erdei, Lőrincz, Mészáros, Pintér) számolhatok az ősszel, közülük kettőnek mindig a pályán kell lenni az új szabály szerint.

Hol tartanak a felkészülésben, alakul-e már a bajnoki rajton várhatóan pályára lépő kezdőcsapat?

– A tervezett munkát elvégeztük, így nyugodtan várjuk a nyíregyházi bemutatkozást. Tíz játékos érkezett a nyáron, de  mára sikerült közel azonos edzettségi szintre hozni a keret tagjait, mindenki bevetésre kész. A fejemben már egy, két kérdőjel kivételével összeállt a tervezett csapat. A ma esti Pénzügyőr, illetve a szombati Dunaújváros elleni találkozókon remélhetően minden és mindenki a helyére kerül.

A másodosztályú bajnokság a jövő hét végén, július 31-én kezdődik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020