Új kapus érkezett

Szerzo:
Feltoltve: 2016.július 15
zte

Amint azt korábban már lenyilatkozta csapatunk vezetőedzője, hogy egy kapusra még szüksége lesz a bajnokságra, most teljesült.

- Kovács Dániel személyében egy 22 éves hálóőr érkezett hozzánk Zalaegerszegről, aki egy évig, kölcsönben erősíti csapatunkat – tudtuk meg Hegedűs Ferenc kapusedzőtől. – Így most Dániel Csaba mellett még egy bármikor bevethető kapus áll a rendelkezésünkre.

Kovács Dániel fiatal kora ellenére nem ismeretlen a magyar szurkolók előtt. Ha másért nem, arra ezért mindenképpen emlékeznek a hazai drukkerek, hogy ő az a fiatal, akit néhány esztendeje a brazil Fluminense gárdája szerződtetett. A békéscsabai nevelésű portás utánpótlás szinten megfordult a Vasasban, onnan került ki Dél-Amerikába, majd hazatérte után a Kecskemét, majd a Zalaegerszeg gárdájához tartozott.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>