Átestek a tűzkeresztségen az új fiúk

Szerzo:
Feltoltve: 2016.július 9
vidi

Szombaton délelőtt lejátszotta csapatunk első nyári felkészülési mérkőzését. Ahogy az várható volt, még ólomlábakon mozognak játékosaink, így nem is várhattunk látványos mérkőzést.

Videoton II-Aqvital FC Csákvár 1-0 (0-0)

Székesfehérvár, 100 néző

Csákvár (I. félidő): Dániel – Pintér, Kiprich, Dulló, Baranyai – Bakos, Mészáros D., Kocsis – Valleyos, Horváth R., Oldal.

II. félidő: Major – Pintér, Szalai, Dulló, Baranyai – Lőrincz, Mészáros D., Erdei – Damásdi, Horváth R., Oldal.

Ezen a találkozón mutatkozott be csapatunk színeiben a nyáron érkezett Dániel Csaba, Kiprich Dávid, Mészáros Dávid, Erdei András, Valleyos Dominique és Damásdi Alex, valamint az ezekben a napokban próbajátékon lévő, a Vasasban nevelkedett, tavasszal a Honvédban szerepelt, 1997-es születésű kapus, Major Barnabás, illetve az egy év zalaegerszegi vargabetű után klubunkhoz visszatérő Horváth Roland.

Bár a szokásoknak megfelelően ismét számtalan helyzetet dolgoztunk ki, de ezúttal nem sikerült a kapuba találnunk, míg a hazaiak egy pontrúgást követően megszerezték a győztes találatot.

- Régen rossz lenne, ha most friss lenne a csapat – értékelte a látottakat a lefújást követően Toldi Gábor vezetőedző. – Mindenki csipkedte magát, csináltunk szép dolgokat, de akad még csiszolni való a játékunkon. A célnak tökéletesen megfelelt a mérkőzés.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>