Pénteki meccsnap, avagy ki kellene térni a Vidi és a Puskás Akadémia elől

Szerzo:
Feltoltve: 2016.július 1

Mint köztudott, a 2016-17-es másodosztályú labdarúgó bajnokság mezőnyét húsz csapat alkotja. Az őszi szezon július 30-án kezdődik. Információink szerint az MLSZ versenybizottsága jövő héten készíti el a sorsolást.

Az NB II 20 csapata összesen 38 fordulót játszik le az őszi és a tavaszi idényben. A versenynaptár értelmében a válogatott mérkőzések hétvégéjén – akárcsak az előző idényben – a másodosztályban is szünet lesz, ezért szerdai játéknapokat is beiktatnak. Az őszi idény július 30-án, szombaton kezdődik, és december 11-én, vasárnap zárul. A tavaszi évad első játéknapjára 2017. február 18-án, szombaton kerül sor, a bajnokság pedig június 4-én, vasárnap zárul.

– Szeretnénk visszatérni a szurkolóink által korábban már megszokott pénteki, hazai mérkőzésekhez – felelte érdeklődésünkre csapatunk technikai vezetője, Hegedűs Ferenc. – Mivel Csákvártól alig néhány kilométerre, Felcsúton rendezi hazai találkozóit a Puskás Akadémia és a Videoton is, mindenképpen szeretnénk elkerülni a velük való ütközést. Remélhetően az MLSZ is méltányolja kérésünket, hiszen ezáltal mindkét helyszínen több néző foglalhat helyet a lelátón, s engedélyezi számunkra a pénteki rendezést.

Jelenleg az időpont-egyeztetések zajlanak, a sorsolásra a jövő héten kerül sor.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020