Hat új játékos a keretben

Szerzo:
Feltoltve: 2016.június 29

Ahogy azt Toldi Gábor vezetőedző eltervezte, már a felkészülés első hetében a csapattal készülnek azok az új játékosok, akik szerződést kaphatnak klubunknál a következő idényre.

– Eddig hat új fiú érkezéséről számolhatok be – tudtuk meg Hegedűs Ferenc technikai vezetőtől. – Azt már korábban bejelentettük, hogy megegyeztünk Vallejos Dominiquevel, aki az előző szezonban a BKV, illetve a Videoton II színeiben 29 NB III-as meccsen lépett pályára és négy gólt szerzett. Szintén nálunk folytatja pályafutását a 22 éves Kiprich Dávid, aki legutóbb szintén a székesfehérváriaknál játszott. Három fiatal érkezett a Puskás Akadémiától: a 19 éves, az NB III-ban 9 gólt szerző Damásdi Alex és Erdei András, valamint a 20 éves Mészáros Dávid egy évig kölcsönben erősíti csapatunkat. Elfogadta ajánlatunkat a tavasszal Dunaújvárosban védő 21 éves kapus, Dániel Csaba is. Bár nem számít új szerzeménynek, hiszen az előző idényt már nálunk töltötte, de újra megkaptuk kölcsönbe a felcsútiaktól Pintér Bencét.

A jelek szerint tehát akárcsak egy esztendeje, idén is kimondottan fiatal kerettel vág neki a pontvadászatnak az Aqvital FC együttese.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020