Ez történt a 30. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2016.június 6

Vasárnap este befejeződött a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Az már korábban eldőlt, hogy a Gyirmót végez az élen, s hogy kiesik a Szigetszentmiklós, a Dunaújváros, illetve az Ajka. A második feljutó kilétére viszont csak a záró forduló adott választ.

Mivel a Mezőkövesd simán begyűjtötte a három pontot, a borsodiak végeztek a második helyen, megelőzve a Zalaegerszeg és a Kisvárda csapatát. A Balmazújváros az utolsó körben nyert Szigetszentmiklóson, ezzel megelőzte együttesünket. A Soroksár újabb diadalt aratott, ezzel kiérdemelte a “tavasz bajnoka” címet. A Budaörs tét nélküli meccsen legyőzte a Vác gárdáját, míg a Siófok kihasználva 80 perces emberelőnyét, elhozta a pontokat a bajnok otthonából.

Eredmények: Gyirmót-Siófok 3-4, Mezőkövesd-Dunaújváros 4-0, Zalaegerszeg-Ajka 5-0, Szigetszentmiklós-Balmazújváros  0-3, Kisvárda-Szolnoki MÁV 2-1, Budaörs-Vác 3-0, Soroksár-Sopron 2-1.

Csapatunk szegedi veresége ellenére minden idők legjobb csákvári eredményét elérve, a hatodik helyen zárta az NB II-es pontvadászatot.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020